Cases

Bekijk hier ons portfolio

Tekstbureau Emmen zet zich dagelijks in, om de tekstuele uitingen van klanten te bedenken en uit te werken. Zodoende hebben we in de loop der tijd een breed netwerk opgebouwd, bestaande uit prestigieuze cases. Op deze pagina vindt u voorbeelden van opdrachten uitgevoerd door Tekstbureau Emmen.


Swixie

Swixie is een boekhoudprogramma voor ondernemers. Het helpt ZZP’ers en bedrijven, om hun boekhouding slimmer in te richten. Door processen zoals offertes aanmaken, facturen versturen en het ontvangen van betalingen makkelijker te maken, ontzorgt dit programma de drukke ondernemer. 

Wat hebben wij gedaan voor Swixie?
Tekstbureau Emmen heeft Swixie op diverse gebieden ondersteund. We hebben met het bedrijf meegedacht, hoe het product in de markt gezet kan worden. Het bedenken van een contentstrategie en de implementatie hiervan, speelden een belangrijke rol in onze deelname aan dit project. Ook leverden we het tekstwerk voor Swixie aan.

LE-Network

LE-Network biedt spelsimulaties aan die stimuleren tot leren. Al meer dan 10 jaar zet de organisatie zich in voor het leren op een effectieve en innovatieve wijze. De organisatie heeft een breed repertoire, bestaande uit apps, simulatie spellen, workshops en onderwijsprogramma’s.

Wat hebben wij gedaan voor Le-Network?
Tekstbureau Emmen heeft actief deelgenomen in de ontwikkelingsfase van simulaties voor verschillende onderwijsinstituten vanuit Le-Networks.nl.