Marketing

Tekstbureau Emmen – Beter online zichtbaar worden met content-marketing

Herkent u zich in deze situaties?

…Heeft u niet genoeg tijd om telkens nieuwe content voor uw bedrijf te gaan maken?

…Weet u niet goed, hoe u goede en effectieve content kunt creëren? 

…Wilt u weten, hoe u content effectief in kunt zetten om online beter zichtbaar te worden?

…Bent u op zoek naar iemand, die u op het gebied van content-marketing kan ontzorgen?

…Als u een of meerdere vragen met ja kunt beantwoorden, hebben wij goed nieuws: Tekstbureau Emmen kan u helpen!


Online beter zichtbaar met content-marketing

De oplossing voor al uw uitdagingen op het gebied van content is content-marketing. Dit houdt in dat u relevante verhalen over uw bedrijf en producten deelt op online kanalen, zoals uw website, LinkedIn, Facebook, uw nieuwsbrief enzovoort. Tekstbureau Emmen helpt u met uw content-marketing. Om content-marketing effectief voor uw bedrijf in te zetten, zijn de volgende aspecten belangrijk:

SEO

Als u online beter zichtbaar wilt worden, is het belangrijk om rekening te houden met de SEO van uw teksten. SEO staat voor ‘search engine optimization’. Dit houdt in dat uw teksten op basis van het zoekgedrag van uw doelgroep geschreven worden. Onze SEO-specialisten kennen alle ins en outs van het vak. Hierdoor zijn ze zeer goed in staat om ervoor te zorgen, dat u op zoekterm-gevoelige kanalen beter vindbaar wordt. SEO is cruciaal voor succesvolle content-marketing.

Relevantie

Een ander belangrijk onderdeel van content-marketing is relevantie. Kent u de behoeftes van uw doelgroep wat betreft content? Weet u, welke vragen uw doelgroep heeft over uw product(en) of dienst(en)? Speelt uw content hier goed op in? Dit is essentieel om online beter zichtbaar te worden. Als uw content goed aansluit op de behoeften van uw doelgroep, zullen ze sneller vertrouwen in u winnen. Vertrouwen en een goede klantenbinding zijn cruciaal voor het succes van uw bedrijf. Content-marketing kan hier uitstekend aan bijdragen.

De juiste kanalen

Voor bedrijven is het essentieel om de juiste kanalen te kiezen. Door het gedrag van de doelgroep te analyseren en aan hand daarvan de kanalen te selecteren, is de kans groter dat uw content door de juiste personen gezien wordt. Content-marketing houdt in, dat u bewust een keuze van kanaal maakt. Tekstbureau Emmen is op de hoogte van de nieuwste content-marketing trends en ontwikkelingen binnen de verschillende doelgroepen. Hierdoor kunnen we u helpen, om het juiste kanaal voor uw contentstrategie te kiezen.

Structuur en regelmaat

Consistency is key. Binnen content-marketing is het verstandig om met een structurele aanpak te werk te gaan. Dit houdt in, dat u een helder content-plan opstelt en regelmatig op de door u gekozen kanalen content deelt. Tekstbureau Emmen kan u zeer goed helpen met het structureren en implementeren van uw contentstrategie. 

Evaluatie

Het monitoren en evalueren van uw content-marketing activiteiten draag bij aan verbetering en groei. Daarom is het belangrijk om regelmatig te analyseren wat goed voor uw bedrijf en doelgroep werkt. We zijn gespecialiseerd in het analyseren van de prestaties van content. Hierdoor kunnen we u helpen om u contentstrategie regelmatig te optimaliseren.


Een investering in content-marketing is een investering in groei

Zoals u kunt zien, is een investering in content-marketing een wijze keuze. Het draagt op diverse manieren bij aan uw bedrijf:

…Uw doelgroep weet u makkelijker te vinden;

…Uw online zichtbaarheid wordt verhoogd;

…Met uw content biedt u waarde aan uw doelgroep, waardoor ze vertrouwen in u winnen;

…Dit vertrouwen draagt bij aan hogere conversies van bezoeker tot klant.

Onze content-marketing specialisten helpen u graag op weg met uw content-marketing. Heeft u nog geen contentstrategie of kan uw contentstrategie een update gebruiken? Dan is het wijs om een van onze contentstrategie pakketten te kiezen, voordat u keuzes maakt op het gebied van content-marketing.


Waarom klanten voor content-marketing van Tekstbureau Emmen kiezen

…We adviseren en helpen u met het maken van wijze keuzes op het gebied van content-marketing;

…We ondersteunen u met de implementatie van effectieve content-marketing;

…Ons netwerk bestaande uit deskundige en talentvolle professionals staat voor u klaar;

…Onze service op maat houdt rekening met uw behoeften en die van uw doelgroep;

…Onze aantrekkelijke en voordelige pakketten sluiten altijd aan op de nieuwste ontwikkelingen in de markt;

Onze kwaliteitscontrole is nauwkeurig.


Onze content-marketing pakketten

Wilt u meer weten over onze diensten op het gebied van content-marketing? Dit zijn onze content-marketing pakketten:

Content-marketing Advanced

Prijs op aanvraag

 • 10+ aantal artikelen per maand
 • Direct contact met redacteur
 • Content-management
 • Content-plan
 • Kwartaalevaluatie

Content-marketing Pro

€1250 per maand

 • 10 artikelen per maand
 • Direct contact met redacteur
 • Content-management
 • Content-plan
 • Kwartaalevaluatie

Content-marketing Extra

€850 per maand

 • 5 artikelen per maand
 • Direct contact met redacteur
 • Content-management
 • Content-plan

Content-marketing Basis

€250 per maand

 • 2 artikelen per maand
 • Direct contact met redacteur
 • Content-management

Onze pakketten zijn maandelijks opzegbaar. Mocht u een pakket op maat willen afnemen, is dit uiteraard mogelijk. Neem contact met ons op om te kijken wat de mogelijkheden zijn.


Dit levert het u op:

Mede dankzij goed doordachte content-marketing, kunt u van de volgende voordelen genieten:

…Meer online zichtbaarheid;

…U biedt toegevoegde waarde aan uw klant;

…Verbeterde klantenbinding;

…Hogere conversies.

Zegt u ja tegen deze voordelen? Bestel dan een van onze content-marketing pakketten of vraag vrijblijvend een offerte aan voor content-marketing op maat.


Over Tekstbureau Emmen

Tekstbureau Emmen is ervan overtuigd, dat elke klant speciaal is. Dit ziet u terug in onze werkwijze. Met onze servicegerichte, competente en persoonlijk aanpak helpen we onze klanten op het vlak van teksten, marketing en strategie. Dankzij ons brede netwerk bestaande uit succesvolle en deskundige professionals, kunnen we u helpen met het groeien van uw bedrijf.

Klik hier om ons verhaal te lezen

Kennismaken?

Wilt u graag kennismaken met Tekstbureau Emmen? We willen u graag persoonlijk leren kennen (met een kop koffie erbij). Mocht u liever telefonisch kennis willen maken, is dit mogelijk.

Klik hier om contact met ons op te nemen


Andere diensten

Naast content-marketing, bieden we ook onderstaande diensten aan:

Strategie

Heeft u een nieuwe contentstrategie nodig of kan uw huidige contentstrategie een update gebruiken? Wij helpen u graag verder. Met onze unieke aanpak, zetten we samen met u binnen korte tijd een succesvolle contentstrategie neer. 

Lees meer over onze contentstrategie-diensten

Teksten

Teksten die raken. Dit is wat iedere klant graag wil. Tekstbureau Emmen heeft een breed netwerk tekst professionals, die u maar al te graag willen helpen met het schrijven van pakkende teksten. Hierdoor kunt u uw doelgroep op een unieke manier aan u binden.

Lees meer over onze tekst-diensten