Over ons

Tekstbureau Emmen – Ons verhaal

Onze droom

Tekstbureau Emmen ontstond in 2019, omdat de oprichter Samen Zwoegen B.V. één grote droom heeft: Ze willen het grootste en meest bekende tekstbureau in omgeving Drenthe worden. 

Tijdens de werkzaamheden voor hun andere ondernemingen, beseften ze zich dat er veel vraag was naar tekstwerk en ondersteuning op het gebied van content. Steeds weer werden ze door klanten benaderd met de vraag naar tekst- en content support. Een klant wil je natuurlijk geen ‘nee’ verkopen, aldus ontstond het idee om Tekstbureau Emmen te starten. 

Ambitieus gingen de ondernemers aan de slag om hun droom waar te maken. Ze verzamelden krachtige en competente professionals om zich heen en voila: Tekstbureau Emmen werd geboren!


Onze kernwaarden

We geloven erin, dat elke klant speciaal is. Daarom zetten we ons elke dag ervoor in, om dit onze klanten te laten voelen. Dit doen we door middel van:

Een ijzersterk netwerk

Maatschappelijke connecties en een uitgebreide netwerk zijn cruciaal binnen onze business. We zorgen ervoor, dat de juiste verbindingen ontstaan. Dankzij ons brede netwerk bestaande uit competente en talentvolle professionals, vinden we altijd de perfecte match voor onze klanten. 

Connectie

In een tijd waar alles gedigitaliseerd wordt, is het belangrijk om het persoonlijke contact niet te verliezen. Wij van Tekstbureau Emmen vinden het daarom enorm belangrijk, om onze klanten persoonlijk te leren kennen. Hierdoor krijgen we een goed beeld van onze klanten en kunnen we beter op hun behoeften inspelen.

Uitstraling

Tekstbureau Emmen hecht waarde aan een heldere, professionele en mooie uitstraling. Dit wordt in onze producten en diensten altijd weerspiegelt. Onze teksten en content creaties zorgen voor de wow-factor bij u en uw doelgroep.

Creativiteit

Creatieve content biedt uw bedrijf unieke mogelijkheden om uw online zichtbaarheid te verhogen. Daarom is creativiteit een belangrijke kernwaarde binnen ons bedrijf. Onze professionals zijn in staat om u wensen naar vernieuwende en creatieve teksten en content te vertalen.

Transparantie

Goede en eerlijke communicatie is de kern tot een sterke vertrouwensband. Daarom streeft Tekstbureau Emmen ernaar, om altijd transparant over de producten en diensten te zijn. Door onze pakketten en tarieven helder te communiceren, komt u niet voor verrassingen te staan, als u met ons samenwerkt.


Onze klantbelofte

Als u met ons samenwerkt, beloven we u het volgende:

Service op maat

Omdat elke klant speciaal is, weten we ook dat iedere klant andere behoeften heeft. Daarom bieden we u graag service op maat. We denken met u mee, hoe we invulling kunnen geven aan uw wensen op het gebied van teksten, contentmarketing en contentstrategie. Zo zorgen we ervoor, dat we een werkwijze vinden die bij u en uw bedrijf past.

Persoonlijk contact

Zoals eerder genoemd, vinden we connectie enorm belangrijk. Tekstbureau Emmen leert u daarom graag persoonlijk kennen. Met een kop koffie erbij bespreken we graag de mogelijkheden voor een samenwerking met u. Geheel vrijblijvend.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij Tekstbureau Emmen voorop. Door samen te werken met competente professionals uit heel het land bieden we u kwalitatief hoogwaardige teksten en content. Onze connecties doorgaan een uitgebreide selectieprocedure, voordat ze voor ons mogen werken. Hierdoor waarborgen we kwaliteit voor onze klanten.